31 Januari 2011

Kom nyss hem från Fills, fett kul kväll alltså.. :) Först drack vi kaffe och surra på, sen for jag och Fills ut och körde skoter, daaamn va skön Peder's skoter är på tal om ingenting, kändes knappt att man körde! :)
Sen for vi tillbaka till Fills, och skulle gå in.. Men slutade med att vi tog hans skoter också, haha.. Körde runt stor rundan, och efter de har jag lärt mig att ALDRIG ligga baki Philip igen! Speciellt om jag kör hans skoter som har världens kortaste ruta liksom!
Inte okej, haha... Sen gick vi in, jag höll garanterat på att frysa ihjäl.. var nog tur att jag inte tog min "vatten täta" foppa toffla! :)
Hade ett par 45or på mig, snacka om båtar =) Men de gjorde inte ont i foten iaf, och de var varmt..
Aja, de var liks förbannat en helt underbar kväll, tack till familjen Bergmark! :)

Och nu ska jag iaf gitta till neder våningen och se lite tv tänkte jag, om dom ser nå intressant vill säga, annars tar jag täcket och lägger mig här uppe och ser! :)
Och myser med Zacke och Sally också så klart, om dom nu inte är tråkiga och promt ska ligga där nere! :p haha


Han finns i mina tankar HELA tiden, de är jobbigt. Men he är bara åh kämpa!


Over and out!
/ S


Lördagens olycka...

Som sagt, i lördags blev jag överkörd över båda fötterna.. Båda är svullna och blå, men högra foten är värst.. inte undra på att jag nästan inte kan gå alltså... Har iaf grymt ont! Men de blir nog bättre med tiden..



jag säger bara en sak... AJ!



Over and out!
/ S

Brännberg!

Jahaja, just nu sitter jag hemma och gör it ett smack, lyssnar på spotify och bara är.. Ska snart hoppa i duschen, och göra mig klar för att fara till byn..
Tänkte att morsan ska få klippa klorna på Sally, och sånt.. Ska bara vänta tills Carina slutar så ska vi åka upp med henne :)
Aja, men nu ska jag fortsätta gorma på med datan..


sweetie, you are special to me! <3


Over and out!
/ S

Lite att göra!


Godmorgon!

Godmorgon!
Somnade kring halv 4 tror jag klockan var, och vaknade kring 8 och var hur pigg som helst..
Ringde Ubbe och sa att jag inte kommer idag, och han förstod nog.. Så blir att ligga med hög läge med fötterna och plugga i teori boken, och lite liber! :)
Nu ska jag iaf dra på mig nå kläder och kila ut me Sally en sväng, sen kasta i mig nå lunch tror jag närmare bestämt! :)
Skriver mer sen..


skit fult, men nödvändigt just nu!


Over and out!
/ S

sömn problem!

Shit alltså, att de ska vara så svårt att sova!
Sally sover då iaf, hon snarkar för fullt.. Nå är hon som söt :)


Jag vet helt ärligt inte upp eller ner just nu, jag försöker finnas till för Sally men inte ens de känns som jag klarar av just nu..
Jag vill bara att allt ska bli bra igen, tänk om de här aldrig hade hänt! Fyfan vad jag hade mått bra då, men just nu är de sista jag gör är att må bra!


När vi for på våran lilla "roadtrip" gjorde nog ganska mycke, visst var de kul.. Men jag tror att de blev värre än de var..
Asså jag hade behövt en enkel resa härifrån ett tag, jag vet att man inte ska rymma från problemen, men för ett tag liksom?
Att gå på en nit lott är inte de bästa, men ibland gör man de! Då är de bara hoppas på att allt fixar sig igen, även fast de kan ta tid..


På tal om ingenting, man ska inte klaga egentligen, men jag har förjävla ont i mina fötter, eller iaf högra..
Aja, bara att kämpa!
Från och med nu är de skolan, Zacke & Sally som kommer få min tid, ja och så Cici och Emma...


Aja, jag fortsätter väl se på tusenbröder nu!


Over and out!
/ S

30 Januari 2011

Jahaja, skulle på krogen igår med Cici och Sandra, men de blev att vi släppte av dom och jag och emma for till akuten, var klumpig igen så fick båda fötterna överkörda.. De var ju inte så coolt! Åkte rullstol osv, haha.. båda fötterna är iaf svullna, men den högra är värst, den får jag inte på en vanlig sko på, så måste ha foppa tofflor på högra foten.. ser komiskt ut!
Aja, emma for till kiruna idag.. så bara jag, cici och sally hemma nu då ett tag fram över.. De är ju kul de också så klart.


Och på tal om ingenting, så har jag börjat må väldigt bra, tror jag håller på att komma på rätt bana igen, att kunna släppa allt.. :)
Eller rättare sagt, gå vidare.. Varför stå och stampa hela tiden liksom?

Men en sak är säker, du vet att jag tycker att du är en helt underbar och speciell kille, och jag hoppas att vi kan vara "vänner" iaf.
Kan bli en bra vändning de här, säger inget mer just nu, för jag är inte säker, men de känns som de! :)


Nu ska jag försöka mig på att gå ut och gå med Sally, sen kasta mig i sängen och så får vi se om jag klarar av att gå till skolan imorgon, annars får jag ringa och prata med Ubbe.
Men men, sov gott och ha de bäst allihopa! :)


Over and out!
/ S

Akuten!

Blev it nå krogen för min del, blev akuten!
aja, nu ska jag sova! gnatt...

Paaaarty!

Hemma från 30års kalaset, nu jäävlar öppnar jag en öl och lirar lite guitar hero en sväng...


Puuuuuss tjaaarå! ;D haha



Over and out!
/ S

hemma igen..

Jahaja, kom nyss från Luleå, har handlat på Ica maxi, ö&b och så djurmagazinet, sen var vi till heden och hämta lite grejer, bland annat tog jag me wii, och guitar hero! ;D fett najs!
aja, men nu blire att laga mat och städa för min del, sen 30års kalas, hem en sväng och fixa till mig, fara till matte och öla lite me massa folk och sist men inte minst krogen!

Sen skulle väl syrran sova här typ, haha, hon och cici får dela på "cici's rum" haha!

aja, nu fortsätta..


Over and out!
/ S

Morrn morrn!

Gooodmorgon!! :)
Guds förbannat så jävulska gott jag har sovit dom där jägerna kanske man borde dricka varje kväll så de blir som sömn medicin, haha!
Nå väl, emma ringde nyss och väckte mig.. Så jag klev upp och drog på mig nå kläder, väckte cici i andra rummet och nu ska vi fara och handla..
Sally har iaf åkt till mia och sampe, fast dom ska väl till västerbotten län, önskar att de var jag som for, för minns jag inte fel så spelar dif mot saik ikväll i skellefteå.. :)

aja, nu ska jag dra vidare, tjaaarå!



Over and out!
/ S

daaamn!

Hahahaha, nu är jägern slut, och jag är full............

Och jag har bestämmt mig!
Haft några djupa diskutioner jag och Cici ikväll, de behövdes..
Och så klart så pratar man ju bättre på fyllan, så säg egentligen vilken detalj som inte kom fram!

Men men, from måndag blir de andra bullar!
Måste nog ha nån dag till att tänka så, måndag blir skit bra! :)


Men nu ska jag fan sova, försöka ta mig upp tidigt imorgon och följa och lämna sally hos Mia och Sampe, sen handla me E och C.. Och sånt..
Sen imorgon kväll 30års fest, sen till Mattias som fyller år, och Cici vill ha me mig på krogen.. (får se hur de blir me den saken, men de går att diskutera)
Aja men sov gott, tjaaarå!


Over and out!
/ S

Umeå / Vännäs roadtrip!

(lånat några bilder av min gheey och emma)


Emma


Cici


Sally också så klart.


Och så blev de län byte
(tyvärr sov jag när vi passerade norrbottens län när vi for hem)


Haha, Cici stoppade en rosa bajspåse med döskallar på i sin vän's brevlåda :)


Var bara tvungen ta kort iaf, för att de var väldigt fint!
I Vännäs..


De slutade med att Cici somnade.

ume trip.
Och jag också.. taget när Emma körde..













Over and out!
/ S

Kvällen..

Jahaja, middag och allt sånt är intaget.. Jägern är på kylning och jag känner mig segare än segast.. voi voi!
Tänk en timma på sängen, så ljuvligt..



tänkte att de fick bli så här ikväll :)



Over and out!
/ S

28 Januari 2011

Jahaja, kanske inte blev som de var tänkt riktigt.. Eller som Emma tänkte..
Hur som helst så är Umeå en fin stad iaf, kanske liiiite svår att hitta i till en början men kommer säkert fler gånger man far dit..
"I mina ögon betyder han mycke mer än dom flesta!" och jag står för de!
Äh, alltså ja vet inte vad jag ska skriva, just nu känns allt bara helt upp och ner. Sov iaf jäävulska gott på vägen hem, men har sovit ännu godare när vi var hemma, kanske för att jag har snuskigt ont i ryggen..

ume trip.

trött tjej? typ ja.. Och ni behöver ju inte granska bilden till 100%
(tog bilden av emma iaf)


Aja, men nu ska jag nog kasta i mig en macka eller nå.. Hungrig som fan, men har dock ingen matlust.
Ha de bra!


Over and out!
/ S

haha ojoj!

Vi skulle fara och köpa korv med mos xD men vi skulle tanka först, iaf sen kommer Emma på en grej "vi tar en road trip" och jag och cici kollar på varandra och bara "vars då?" och hojna bara "umeå / vännäs typ" så nu kör vi.. Ska och träffa cici's vän och bara bete oss som unga och inte pensionärer som alltid annars.. Haha! Ja de är ju som roande de här :p Men men, flickor och pojkar.. Är hemma till lördag kväll. Nån gång lagomt till 30års festen.. ni som har mitt nummer var social och skicka mess eller ring ;D Over and out! / S

Voi voi..

Ja voi voi, for till byn för att hämta andra gitarren till guitar hero.. Men blev lite mer än så.. Fick för mig att koppla i baslådan, så jag börjar ju gorma i skuffen, fick en pannlampa av Emma så jag skulle se nått, så när jag står och håller på, så ser jag att dörren far upp... Vem är inte de då? Jo Zacke, då tog han friheten att rymma ett tag... Ojoj, rymmnings benägna hund!!
Så då vare bara att fara runt och leta han, efter 30 - 45 minuter (?) så hitta Mats han, haha.. vet ju en som var glad över att ha fått springa iaf, :)
Sen så tog jag gitarren så får vi, basen gick de åt helvete me men de blir nog bättre när vi får en ny strömkabel dit, som är någolunda tunn.. och inte en kabel som är hur fet som helst från en CAT maskin! :) haha!

Och på tal om ingenting, så har Cecilia fått väldigt fint i tvrummet =) Lite små mysigt faktiskt, aja.. Nu är de så här att nu tänker jag ta och dra i mig nå mat, vilket blev senare än de skulle, och sen tänker jag dra i mig en öl och spelar guitar hero! ;D

Ha de bäst folket!


Over and out!
/ S

27 Januari 2011

De första jag får höra när jag klev upp imorse av Cici var "vem prata du med inatt?" haha fick ett gott skratt, med tanke på att jag inte har pratat med nån :p inte vad jag vet iaf, så måste ha pratat i sömnen skulle ja tro..
Sen när jag ringer morsan så frågar hon mig vad Emma ville när hon ringde 03:58.. och jag blev som ett frågetecken och sa "haha jag tror inte hon vet att hon har ringt" och mycket riktigt så var de så.. Lät iaf kul :)
Sen har vi varit till Heden och Cici har hämtat mer grejer så nu har hon fått ta byrån och stoppa in alla kläder och sånt, kan ju behövas.:)


Nåväl, nu blir de att stöka hemma ett tag, sen se nå film och gorma på.. Kanske kramas med en söt :) vem vet..
Puss!


Over and out!
/ S

Irriterad...

Har gått och kännt mig små irriterad hela kvällen, gillar de verkligen inte med tanke på att de går ut över Cecilia och Emma.. (förlåt!)
Men de här måste nog få ett slut nu, även hur ont de än kommer göra, börjar fundera på om allt bara är en jävla lek?
Kan ju bara säga att jag har aldrig kännt mig så jävla kall som nu, tror de här kommer ta död på en hel del..
Allting har en gräns, och du har nog passerat den för länge sen tyvärr.. Nu ger jag upp, de tyngsta av allt kommer bli att ta bort dig från facebook, msn och telefon när jag verkligen måste inse att de är lika bra, just för att jag skulle inte klara av att se dig med en annan!
Låter säkert skit töntigt, men de är nog så de ligger till..
Men de tar jag nån annan dag när jag känner att jag klarar av de, tills dess så kör vi en tyst period tror jag närmare bestämmt!
Aja, nu försöka sova så man kanske tar sig till skolan imorgon om de inte är lika kallt som idag!


Förbannade ketchup jävel!



Over and out!
/ S

Bad..

Så där ja, då har man varit på stan en sväng idag igen, varit på bolaget me Cecilia.. sen på gallerian, lindex och sist men inte minst åhléns...
Kul men jag hatar verkligen att springa på affärer xD
Nu kom jag iaf nyss ut från ett varmt skumbad, och nu blir de ansikts mask och nå kort spel sku ja tro..
Btw, onsdag idag.. Halva veckan har gått, snart helg.. skööönt! ;D




Over and out!
/ S

26 Januari 2011

Just nu sitter jag och läser lite om liberonline, bra sida faktiskt och när cici nyser i tvrummet.. iaf, idag hade de suttit fint me en kall wiskey, men får se hur de blir me bolags frågan.. Något jävla kallt ute! :s
Känner mig något förvirrad just nu, så jag kanske skriver senare..

Over and out!
/ S

Thihi! :)

Bara för att ljuset byter färg :)



25 Januari 2011

Dagen börja med att jag for till skolan, var där till typ två tiden.. sen for jag hem, hjälpte emma me den sista tvätten.. :) Sen for vi ut på stan och shoppa, de var faktiskt kul, men de sved i plånboken.. :p men ibland äre kul att slösa lite ;b
Har iaf köpt snyggaste pilotbrillorna ever, med gröna bågar! ;D HAHA!
och massa smink och grejs, och de bästa av allt nya jamisar! thihi..

;D


Nu kör vi liksom! ;D


jo just ja..
Ingen idé att ni kontaktar mig på mobilen på några dagar, måste tyvärr vänta på en puk kod! :/


Men nu ska jag fortsätta gorma på :) Tack för en rolig och trevlig dag Cecilia och Emma :)

24 Januari 2011

Jahaja, dyng trött idag.. Blev tok slö vid middags tid så fick bli en pizza från take-off sen for vi på bio och såg änglagård - tredje gången gillt.. den var bra men 1 och 2an var de lite mer fart och fläkt i.. men var mer humor i den här.. :)
Aja, nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon, hade bäst!


Over and out!
/ S

Vilken morgon...

Fyfan vilken morgon, har jag lyckats sova nå? neeej inte ett smack! Såå inte okej!
Hade kunnat göra vad som helst för nån timmes sömn seriöst, men kan ju fan inte sova.. Ojoj, och inte nog med de så börja grannarna sjunga kring halv 7 på morgonen! Hur fan skulle man ens kunna sova till de?! De låter ju så förjävligt så tillå med en död skulle återuppstå från graven!! Redigt jävla less just nu alltså, pratade med morsan också, hon har typ ringt BodenBo..
Men vilka jävla clowner!
Helst av allt hade man kollat på en ny lägenhet, lååångt ifrån sveafältet! Fast bäst av allt hade väl varit ett hus?!
haha, kan ju alltid skaffa ett hus på hjul.. ;D *skrattar*
Nå väl, fick besök av Emma kring 4 imorse, haha.. Men tror hon slocknade efter de.. :)
Ringde N nyss också, svarade han när man ringer? typ nej.. Pigg och glad eller? Men ska väl dra på mig nå kläder och sen ringa igen, annars ger jag upp.. :p
Aja, nu gå och kasta i mig nån macka sen börja dra mig mot skolan!
Bloggar senare! Tjaaarå...


Over and out!
/ S

hehe : )

Sara extrem makeover! :)


Sara makeover! :)

Från i lördags, blev väldigt bra måste jag säga själv.. Tack till Emma och Cici..

soooova!!

Igår såg jag änglagård 1 och 2, och var hos Milena på kaffe.. Blev mycket surr och härligt skratt :)
Och just nu ligger jag och vrider och vänder på mig i sängen för att jag inte kan sova, vilket jag har försökt göra i över 2 timmar.. BLÄÄ!
Får se hur de går att ta sig upp kring 6-7 på morgonen, haha .. Good luck too me! Yeey...
Aja nä nu fortsätta och FÖRSÖKA sova, får ju inte glömma att jag ska ringa och väcka N på morgonen också.. =D
Skriver senare ikväll! : )


Over and out!
/ S

23 Januari 2011

Extreme Sara makeover igår, fett nice! =)
Var hos Peder, Carina och Philip och drack kaffe.. Sen på vägen hem kom vi in på ett ganska intressant ämne, emma prata om att plugga vidare..
De enda är väl dock att de var i Vännäs eller Umeå de där som hon skulle plugga till var, så.. Vi får se..

Så just nu ser de eventuellt ut så här nu mer..

1. Jag fixar klart skolan.
2. Emma börjar KANSKE plugga vidare.
3. Flytt till Umeå / Vännäs. ( vilket de nu blir )


Men som sagt, allt är ett kanske, förutom nr 1.. Men kan bli kul, börja om på nytt :)
Aja, film nu, tjarå!


Over and out!
/ S

22 Januari 2011

Jahaja lördag hela dagen idag, vaknade för några timmar sen av att Cici kom och väckte oss.. Men först imorse så var Emma tydligen in och väckte mig, vilket jag inte har nå minne av.. Och sen Cici.. Jisses säger ja bara ;D haha..
Igår så var vi hos Peder, Carina och Philip och hälsade på drack kaffe, fikade och surrade på som vanligt, mycket trevligt :)
Sen iaf for vi till stan, jag hämta ut snuset som hade kommit! FEEETT NAJS! =D
Sen kom Cici, slutade med att vi for tillbaka till brännberg, hämtade nå köttfärs och nyckeln hem, så Cici har en nyckel nu när hon är inneboende på soffan :) For tillbaka till Peder, Carina och Philip och socialade :) haha, ja nog får man sig alltid ett gott skratt av dom :)
Carina målade mina naglar, de känns inte riktigt som jag.. Men tänker jag inte på de så är de helt okej, haha! ;D
Idag blir de att plocka lite hemma, fara och handla, och bara vara typ..
Men nu ska jag fortsätta gorma på för mig själv.. :) Kanske skriver sen..


ATT HA EN INNEBOENDE SOM ÄR MORGONPIGG ÄR INTE RIKTIGT OKEJ!


Förresten puss och kram och nyp i stjärten Philip. (skrattar)
Over and out!
/ S

Snyft!! :(

Ojoj, vill bara gråta... Har blivit dizzad av Carina.. De sårar mina känslor väldigt mycket! :(


Btw, puss och kram och nyp i stjärten! ;D
/ S


21 Januari 2011

Dagen började med att jag vaknade runt 9 snåret, men somna om sen.. Så blev inge körskola iaf, så tar de på måndag efter skolan :)
Sitter och klurar på om man sku ta och åka hem till stan sen, trist men ändå lockande..

Har hunnit fundera en hel del, som vanligt..
Vet inte riktigt hur jag ska göra eller vad jag ska göra med vissa grejer.. Men jag gör som jag är van, jag slänger dom på hög :) sen så går de som de går.. De är inge mer än så liksom..

Nå väl, Emma är iaf på g hemåt från Kiruna nu, ska bli kul..
Nej nu ska jag hoppa i duschen, sen blite morsans leverbiffar till middag.. Inte så mycke för lever, men såsen är god! ;D HAHA!
Skriver mer sen,.


Over and out!
/ S

Chill kväll..

Jahaja, tog sparken till Fills och drack kaffe med han och Carina, mycket trevligt :) Såg antikrundan och bara surra på, förutom att jag blev snorigt trött och höll på att somna! haha,.
Men blir nog att slå på en bild och försöka somna till den skulle jag tro, och ev försöka ta sig upp och fara till körskolan imorgon :)
aja.. nu ska jag se om de finns nån bra film på datan..
Btw, Nicko på väg mot stjärnorna var faktiskt ganska hyfsad ;D

Att ha en stalker efter sig som inte fattar är nog de hemskaste jag någonsin varit med om...
Jag tog bort han från facebook igår för jag tyckte han var läskig, och idag har han försökt lägga till mig 3 gånger till.. Snacka om att man måste vara trög!


Over and out!
/ S

Seger!

En till skön seger för Djurgården! :) 3-4 Färjestad - Djurgården! I LIKE IT!

20 Januari 2011

Lagomt slut i hjärnan idag, sovit från halv 4 till 7 imorse, så lär bli en tidig kväll... Åkte ner med Carina till stan, gick från hennes jobb till körskolan, där också David och Ante var.. :) Massa surr och gorm blev de.. Sen gick vi och käka lunch på skolan, gick till coop och apoteket, där mötte vi Malin, sen gick vi allihopa ner till körskolan :)
Klarade en tårtbit på R-faserna, så de närmar sig nu :) satt till typ 15:20 och höll på, men när jag märkte att de inte gick så bra så gav jag upp och åkte hem till byn, och nu sitter jag och slö surfar lite.. Funderar på om man kanske skulle se nå hockey ikväll? :)
Aja, ska dra igång en film och släcka lampan och kramas me Sally nu en sväng :)
Kanske skriver mer sen!


Over and out!
/ S

Sängen..

Nu är man i byn iaf, har varit och druckit kaffe hos Philip, Carina och Peder ja får ju inte glömma Zeke och Hiku.. Har saknat dom :)
Nu är iaf både jag och Sally nyduschade, så nu blir de kasta sig i sängen och försöka sova :) Känner mig lagomt sliten..
Börjar vara sugen på att gadda mig igen också påtal om ingenting, hade suttit fint med min groda på halsen just nu ;D hahah..
Men får se om de blir den... Har en hel hög med idéer just nu.. :)
Ajah, nä nu ut me Sally en sista sväng sen sängen.. Tjaaaråå!


Over and out!
/ S - a.k.a (hamster jäveln)

Lääskigt!

Fått värsta stalkern efter mig, börja surra om att vi bor inte så långt ifrån varandra och att han vet vars jag bor.. om jag går till skolan, haha nä fyfan!
De blev helt plötsligt väldigt läskigt.. så nu packar jag väskan och far till byn... hejs!


Over and out!
/ S

19 Januari 2011

Nu blire käka, städa, plugga teori, sen kanske en film :) Värsta pensionärs kvällen :) Men nån gång ska de också behövas...
Åh på tal om ingenting, så är de tur att jag har 2 datorer hemma...
Aja, see ya bitches!


Over and out!
/ S

Lugn kväll..

Nu blir de att laga nå middag, efter de ta en varm dusch och sen på me pyisarna.. Blir en lugn kväll med film och massa mys med Sally :)
Kanske skriver mer sen, men bara kanske! :p

Over and out!
/ S

18 Januari 2011

Mitt nya liv.. Kan bli svårt, men man måste våga för att vinna!

1. Fixa de där jävla körkortet..
2. Skaffa gym kort.. (ska vara smal till i sommar)
3. Lägga all tid på kompisar!
4. Sluta vara sån jävla pensionär, och leva livet!
5. Flytta från Boden! =)
6. Skaffa ett jobb.
7. Börja playa.. (why not, kärlek är bara problem)
8. Försöka att inte vara så blond och blåögd..


Eller okej, ska försöka med allt förutom 7an kanske.. Kom just på att jag hatar players! :p
Men lägga ner allt ett tag iaf, de är nog de som behövs.. Att tycka om nån sjukt mycke sen skiter de sig bara, de är inte de coolaste som finns!
Men nog pratat om de, jag lever i nuet och tar dagen som den kommer.. Man ska inte planera om man inte kan fullfölja de, en dag i taget alltså.. :)
De kan ju inte bli bättre? jo de hade de faktiskt kunnat bli..
Men känner mig mest känslokall och likgiltig just nu, finns bara en sak jag bryr mig i, och de verkar vara försent..

Nej nu ska vi njuta, för nu börjar leken! ;D
Kan ju alltid koppas på de iaf..
Nu ska jag och Sally gå ut på en lååång promenad så man kan rensa hjärnan!


Over and out!
/ S

17 Januari 2011

ääh.. orkar inte skriva nå... säger bara en sak... Snack!
sova typ snart.. väntar på att telefonen ska ringa, efter de sova..


Over and out!
/ S

Bara du..


Du har en plats i mitt hjärta, en plats fylld med glädje och smärta.
Den delen kan du aldrig ta ifrån mig, inte ens om någon annan skulle få dig.
Nej dig kommer jag aldrig att glömma, i mitt hjärta ska jag dig gömma.
I ett hörn kommer du alltid att finnas, för du är en människa jag vill minnas!
Tro de eller ej men jag kommer ALLTID att tycka om dig!


Utan dig är jag ingenting.

/ S

En lista för ovanlighetens skull..

Hur gammal är du om fem år? - 25
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? - syrran
Hur lång är du? - 164
Vilken är den senaste filmen du sett? - Låt den rätte komma in
Vem ringde du senast? - Emma
Vem ringde dig senast? - Emma
Hur löd det senaste sms:et du fick? - hahaha nej jobbar för fullt ;p
Föredrar du att ringa eller skicka sms? - de beror väl på, men oftast sms
Är dina föräldrar gifta eller skilda? - dom har aldrig varit gift, men inte tillsammans iaf..
När såg du senast din mamma? - haha, 2 veckor sen?
Vilken ögonfärg har du? - grön blåa
När vaknade du i dag? - kring 9
Vilken är din favoritjulsång? - vettefan! ^^
Vilken är din favoritplats? - hm, Brännberg.. Lugnt och skönt!
Vilken plats föredrar du minst? - typ lassarettet..
Var tror du att du befinner dig om tio år? - vettefan, men förhoppningsvis inte i Boden!
Vad skrämde dig som barn?
- kmr inte ihåg..
Vad fick dig verkligen att skratta senast? - syrran
Hur stor är din säng? - 140
Vem sov du senast tillsammans med? - Sally :)
Sover du med eller utan kläder på dig? - olika
Hur många kuddar har du i sängen? - 4st, 2 på varje sida ;b
Hur många landskap har du bott i? - 1
Vilka städer har du bott i? - Boden
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - skor
Är du social? - jao, oftast iaf..
Vilken är din favoritglass? - magnum strawberry white
Vilken är din favoritefterrätt? - lasagne
Tycker du om kinamat? - Garanterat! ;D
Tycker du om kaffe? - jajomen..
Vad dricker du till frukost? - typ mjölk,
Sover du på någon särskild sida? - nej
Kan du spela poker? - haha ja, lite iaf..
Tycker du om att mysa/kela? - det bästa som finns!
Är du en beroendemänniska? - haha kanske..
Känner du någon med samma födelsedag som din? - jajomen.. 
Vill du ha barn? - Jo =)
Kan du några andra språk än svenska? - typ engelska..
Har du någonsin åkt ambulans? - nepp..
Föredrar du havet eller en bassäng? - vet inte
Vad spenderar du mest pengar på? - snus och alkohol..
Äger du dyrbara smycken? - njaa..
Vilket är ditt favoritprogram på tv? - 2 ½ män

Kan du rulla med tungan? - yes
Vem är den roligaste människan du känner? - måste nog vara.. Tom..
Sover du med gosedjur? - haha nej!
Vad har du för ringsignal? - chicken song
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - vet inte..
Vad har du närmast dig just nu som är rött? - en tröja
Flirtar du mycket? - njae..
Kan du byta olja på bilen? - Jao!
Har du fått fortkörningsböter någon gång? - nix..
Vilken var den senaste boken du läste? - kmr inte ihåg..
Läser du någon dagstidning? - mjo, typ nsd..

Prenumererar du på någon veckotidning? - nej
Dansar du i bilen? - ehm nej..
Vilken radiostation lyssnade du till senast? - radioseven
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - massa gorm bara..
När var du i kyrkan senast? - På Olle's begravning tror ja..


typ..

det handlar inte om att fly stormen, det handlar om att lära sig dansa i regnet!


Toppen kväll..

Haft en toppen kväll me B-syster, älsklings tess och den snälla buskiga chauffören daniel hahaha..
Vilket jävla smeknamn han fick, aja.. Var iaf en toppen kväll att umgås me dom :)
Just nu ligger jag i sängen och skriver lite blogg och nöter spotify, de kan behövas ibland också..

Nu har jag bestämmt mig, man kan inte vara en om att vilja grejer.. Så nu tar jag och backar! Trodde den stunden skulle komma för länge sen men inte de, är glad att den inte gjort de men jag står bara inte ut av allt snack!
Så från och med nu lever jag dagen som den kommer, en dag i taget! Jag menar, man kan ju lika vara död imorgon, de vet man ju inte...

Men när du är berädd och vågar, så kan du komma tillbaka.. Att stå och stampa på samma fläck hela tiden är liksom inte min grej, de ska hända nånting!
Så nu är valet i dina händer, men jag tycker verkligen om dig! de vet du... För mig finns de ingen annan!

Just i fan, höll ju nästan på att glömma... Satt och surra med Amanda igår, så nu är de planerat en ö-viks resa, + en modo match tyvärr.. :) men de kan ju bli kul...


aja, nu ska jag fortsätta gorma på.. ha de bääst!


Over and out!
/ S

Besök..

Nu blire att duscha sen kommer Daniel och Tess, på kaffe..  Just i fan, åh jag ska diska.. skit kul!
aja, skriver mer sen.. ;D


Over and out!
/ S

Djurgården i mitt hjärta! <3

4-3 mot modo, härlig vinst!! :) <3

Glömma och gå vidare!

Jag och Emma satt och pratade här för några dagar sen, om att man håller sig fast vid vissa personer.. Vem/vilka vill jag inte riktigt säga..
Men de är nått som ska bli ändring på iaf, de måste liksom få ett slut, ofc att vissa betyder mer än andra..
Ibland så måste man bara glömma och gå vidare, de kan vara jobbigt men de är sånt man får ta, för livet är fan ingen dans på roser!
Det har snart gått ett år, har släppt taget ganska rejält.. Men de är nånting som gör att man sitter kvar ändå, vet inte riktigt vad eller varför..
Kan ju vara för den här trygghets känslan som finns, men spelar ändå som ingen roll ibland måste man inse liksom, även om de gör ont!
Och jag har just insett, från och med nu är de vägen rakt fram som gäller, inga höger eller vänster svängar..
Du borde göra likadant, släpp taget och bli lycklig :) De är du värd, och mycket mer än så! Du kommer alltid betyda mycke för mig, fast på ett speciellt sätt..

Nä nu ska jag ge Sally nå mat och kramas med henne ett tag :)


Over and out!
/ S

15 Januari 2011

Igår kom ju som sagt syrran hit, kul att ha nån att sociala med blir så tyst och tråkigt efter ett tag när de bara är jag och Sally.. :)
Igår så blev de lite av en stor städning, eller nää.. glömde att dammtorka, men får väl göra de idag iställe så jag håller mig sysselsatt :)
Igår så gick vi över till Kini, var hur trevligt som helst.. Länge sen man suttit och druckit kaffe me henne och bara surrat skit! =)
Sussi var där när vi kom, hon gick efter ett tag iaf, sen kom Kent, och sen Robin :) Trevligt.. =)
Blev mycke gorm och skratt iaf ;b haha! Sen så gick jag hem en sväng och skulle hämta laddaren, (Kini bor bara i huset bredvid) ja vad ser jag inte då, heeeeeela köket upp och ner, Sally hade alltså haft kul.. Men jag tyckte inte de var så kul, var bara att börja plocka glas.. Så fick dammsuga och skura en gång till :p
Sen när jag gick tillbaka till Kini så höll Ida och hon på att berätta historier iaf, haha.. Blondin skämt, var inte många jag skratta åt kan jag ju säga..
Antingen är jag bara trög eller så var jag extremt trött .. :p

Vad får man om man stoppar en blondins hjärna i en plastpåse?
- En airbag.


Sen när vi kom hem surrade vi på, gick och la oss.. Då ropar Ida "Sara, jag tror Sally spyr", jag sprang dit.. Jo mycket möjligt.. Att torka spya mitt i natten var inte så fränt.. Så där förstördes några timmars sömn, så jag började kolla tre kronor iställe, såg klart säsong 10.. Fan va jag var arg när jag såg slutet av sista avsnittet.. haha!
Somna väl iaf kring halv 5 -5 tiden, sen vakna jag när syrran klev upp kring tio över 7, fyfan.. Känner mig död.. En power nap hade inte varit fel kan jag ju säga!
Får se vad som händer sen ikväll, förhoppningsvis en tidig kväll.. :)


Btw, börjar vara taggad på att pierca ögonbrynet igen, saknar min piercing.. :/ fast ändå inte.. Vet ju bara hur de gick sist, tror jag har ett segt läk kött.. Så frågan är om jag ska pierca eller inte, inget lätt val :p
Haha nä men nu tror jag att jag ska dra en power nap, bloggar mer sen kanske! :)



Over and out!
/ S

2007 - 2010

Jag från 2010 och från 2007

Kanske är lite skillnad ändå..

Yeye lista igen.

sexlivet
1. När hade du sex senast? år 2010 :p
2. har du blivit med barn någon gång? -
3. vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? vet inte..
4. vem är den bästa du har haft sex med? Fredda
5. vem är den sämsta du har haft sex med? Richard
6. har du haft sex med någon kompis? -
7. vem var en slump att du hade sex med? hm..
8. ångrat någon av dom? mjo.
9. var du kär i alla? njae.
10. är/har du varit en player? nej!
11. När blev du av med oskulden? HAHA, nååågra år sen :P
Har du haft sex i
12. Ett badkar/dusch? jo
13. på ett tak?  nej
14. en toalett?  jo
15. i en skog? jo
16. i en säng? jo
17. i en husvagn? nej
18. i en bil? jo
19. När var din första kyss? ingen aning.
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel?  don't ask ;) hehe
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? 3
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? riktigt kär 3! 
23. När kramade du någon senast? haha igår :) alltså hunden :)
24. Saknar du någon speciell nu?  Ja!
25. Har du svårt att bli kär? kanske, ibland.
26. När kysste du någon senast? kmr fan int ihåg.
27. Ångrar du det? -
28. är du singel? jo
29. när fick du en komplingmang senast? idag ;)
30. Har du träffat någon internetperson? jo
31. vem vill du ha sex med? - min ensak ;P
32. Hur långt har ditt längsta förhållande varit? ca 3 år..
33. Vad hette din första kärlek? kmr ej ihåg.
34. Vet du någon som är kär i dig just nu? -
35. Är du kär/intresserad av någon? ja!

Sanningen!

Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp med. Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med, utan att hitta den man inte vill leva utan... För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen <3

En lista! :p

Nämn något som gjorde dig glad igår:

Vad gjorde du kl 08 imorse: haha sov :o
Vad gjorde du för 15 min sedan: tittade på tre kronor!
Det sista du sa högt: Jävla mongo..
Det senaste någon sa till dig: Hejdå ;o
Vad har du druckit idag: vatten xD
Vad var det senaste du åt: Spagetti och köttfärssås (till middag igår)
Vad var det senaste du köpte: En trailer tidning :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun ^^
Vad är det för väder hos dig nu: Klart, med inslag av sol :)
Godaste glassmaken: Cola tror jag :o
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, eller ibland..
Sover du tungt: Brukar, men är ett tag sen nu..
Drömmer du mardrömmar: mjo, ibland..
Trivs du med ditt jobb: -
Favoritklädsel: Jeans och huvtröja typ.. xD
Favoritlåt just nu: Edguy - King of fools
Vad ser du om du tittar till höger: Sally som ligger i en fotölj :)
Vad gör dig glad just nu: Han! <33
Vad ska du göra härnäst: Gå till affären ;b
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad och fundersam..
Favoritgodis: hm, ahlgrens bilar..
Kläder just nu: t-shirt och mjukisbyxor
Sommarplaner?: Big power meet ;]
Hur många kuddar sover du med: 4 st i sängen, men 2 st på min sida :)
Spelar du något instrument: nejfan!
Morgon eller nattmänniska: garanterat natt..
Vad är viktigast för dig: typ att andra mår bra..
Är du kittlig: haha, ibland..
Snarkar du: ja de sägs så iaf..
Stjärntecken: Skorpion
Äckligaste insekten: Spindlar kanske?
Längtar du mest efter just nu: gå ut skolan, jobb, och han!


14 Januari 2011

Ny dag och nya bekymmer.. Och mitt bekymmer just nu är att jag snart måste slå in pannbenet på grannarna! Fyfan så less jag är på att höra dom sjunga, eller iaf att dom tror att dom kan sjunga! :s
Fyfan!! Inte helt okej...

Hahaha, började skura inatt kring 3 tiden.. Hade slut snus och var inte trött.. Då gåre så, haha! :b
Ska på tal om ingenting snart dra fram dammsugaren! :) Lika  bra få de bort gjort så man slipper tänka på de sen..
Jo just ja, får ju inte glömma att syrran kommer hit och sover sen, ska bli trevligt.. Länge sen vi umgicks jag och hon.. Eller de var ju när de var pub i Gunnarsbyn, men de räknas inte.. Då vare ju fullast vinner! ;D

Mja, men får se sen vad vi hittar på.. :) Den som lever får se, hon ville iaf att vi skulle göra nå kul som förr i tiden.. Men mitt minne har ju börjat svika lite, (får tänka på åldern) haha...

Febern har gått övet nu iaf :) och förkylningen är på väg att gå över också, nu fattas de bara att rösten kommer tillbaka.. eller de har den ju, men att jag börjar låta som mig själv igen! :) men de är på god väg ! =D
Nu väntar jag bara tills pengarna börjar rulla, ska be Ubbe skriva på nå papper från csn på måndag så kommer de fixa sig snart, sen så blire fan att fara på ikea..
Köpa nå lack hyllor och tavel list eller va de nu heter :o Måste få iordning..
Emma tycker att " känslan av rummet är väldigt kallt" så får fixa till så gått de går :p jag tyckte bara att jag kunde stöka ner när hon sa de, men de gick inte för sig.. :p


Ang inlägget igår, jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag menar allvar.. Hade vi bott närmare varandra så hade de ju varit guld, men nu gör vi tyvärr inte de.. Men de betyder inte att jag inte är villig att ändra på de senare med tanke på att den här killen har verkligen fått mig att känna mig speciell..
Ja menar, hade lika kunnat ta första bästa här om de hade varit så.. Men de skulle inte kännas rätt, och då tänker jag verkligen inte göra nått.. Men huvudsaken är att han blir lycklig, då blir jag glad iaf :)


Btw, Grattis Jimmy, älskade kusin! 17 år idag, de tar sig... Snart är du en stor pojke, suttit och tänkt tillbaka.. Tänk dom gånger när vi var mindre, umgicks hela tiden, vi var som katt och råtta! Och de slutade alltid med att du fick gråta.. (förlåt, men de är preskiberat nu) Men en gång kommer jag aldrig glömma, de var när vi lekte kurra gömma eller taffat, och jag slog dig med ett trä baseboll trä i huvudet, och du fick hjärnskakning.. (fast trä mot trä brukar inte göra så mycke) haha, nä men Du ska veta att du betyder mycket för mig, jag kommer ALLTID finnas vid din sida vad som än händer! :) <3


Nu ska jag gå till affären en sväng sen hem och dammsuga :)
Ser ut som jag vet inte vad här.. Men de ska det bli ändring på.. Hehe!


Over and out!
/ S

13 Januari 2011

Fyfan så jobbigt de är att vara sjuk, men börjar bli på bättringsvägen iaf åh de är skönt som fan!
Men att ligga dyng förkyld, utan röst och ha feber.. ont i varje led som finns i kroppen.. de är fan inte kul!
Förutom de så börjar Sally bli bättre också, såren har läkt och de ser betydligt bättre ut, hoppas hon får ta bort tratten snart iaf, gör gode jääävla ont när hon kommer med full fart och springer in i en.. :p

Förutom de så börjar jag vara less på alla jävla funderingar, de är som att dom aldrig tar slut de kommer bara mer och mer hela tiden!
Sen kan jag ju säga att jag hatar att vänta.. Men ändå vill jag ju inte stressa han eller förlora han.. Men ändå inte stå och stampa på samma plats hela tiden..
Jag vet inte hur han tänker alls i de här fallet!
Han sa "man måste våga för att vinna" och de är ju sant, men de känns som att han inte vågar.. :/

Men bara för att de sket sig med tidigare förhållanden, så behöver de inte göra de med nästa... Och speciellt när de är helt olika personer de handlar om!
Visst, jag förstår han helt fullt ut när han säger att han inte gillar distansförhållanden, men de måste ju liksom börja nånstans?
Och innan jag skulle flytta så har jag ETT litet jävla ynkligt krav, och de är att göra klart skolan! Förutom de så hade jag kunnat göra vad som helst för den här killen! Garanterat vad som helst!

Men tror inte han inser de, är lite små rädd att han kommer inse allt de när de är försent.. Trist att säga, men de är nog så!...
I vanliga fall hade jag backat för väldigt länge sen, men känns som att de kan finnas nå....
Hade jag bara fått chansen så hade jag aldrig släppt taget, för jag har verkligen aldrig känt så här förut!

Sen har jag funderat lite på utsidan eller insidan..
Folk som bara går på utsidan är fan ingenting att ha, man tar ju inte personen för att den är snygg eller ser bra ut! För sånt om nånting är ju lågt som fan!
Man tar ju antagligen personen i fråga för hur den är på insidan, de är liksom bara ett + i kanten om man ser bra ut.. Anser jag iaf, jag kanske har fel.. jag vet inte!
Samma sak gällande om man är "rik" eller inte, vem fan skulle vilja ta en person bara för ens pengar och man får saker?
Nej nej nej! Man tar en person för att man TYCKER OM / GILLAR personen i fråga!

Och de sista jag säger just nu...
Han är hur snäll som helst, han har hemskt dålig humor ( men jag gillar den iaf :] ), och som sagt.. + i kanten, han ser väldigt bra ut!
Jag hoppas verkligen att han börjar inse snart att jag gillar han för den han är!




Over and out!
/ S

Lista.. (tagen av Emma)

SENASTE:
Dryck: Fanta
Telefonsamtalet: Emma
SMS: Niklas
Sång du lyssnade på: Nationalteatern - men bara om min älskade väntar
Gången du grät: igår (onsdag)


HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: Ja
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: haha jodå 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
1: Svart
2: Blå
3: Röd 

vi räknar från -10 I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: Ohja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jodå!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja

BLANDAT
: Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Ungefär 80%
Hur många barn vill du ha: 2-3
Har du några husdjur: hund
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vilken tid vaknade du idag: 07:15
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Sluta skolan, och skaffa jobb.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Träning
Vad lyssnar du på just nu: Nightwish - Ever Dream
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaao!
Vad är ditt namn: Sara Elisabeth Lundman
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Skorpion
Kille eller tjej: Tjej
Hårfärg: Svart med nå slingor..
Långt eller kort: långt
Längd: 164
Vad gillar du gällande dig själv: allt ;D
Piercings: Tungan, läppen och bröstvårtorna
Tatueringar: skorpion (höger överarm/axel)
old school (vänster underarm)
efternamnet (ryggen)
Dolk, ros, spindelnäs osv (vaden)
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Ögonen (3 år)
Piercing: Tungan
Tatuering: Skorpionen
Bästa vän: Jennifer
Husdjur: Hund
Vaccination du minns: Stelkramp
Konsert: kommer int ihåg
Förälskelse: Fredrik
Alkohol du drack: Öl

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja
Vill du gifta dig: kanske
Karriär i åtanke: jodå

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Pussar
Kortare eller längre: spelar ingen roll
Romantisk eller spontan: Romatisk
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: nånstans mellan dom..
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Blandning

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Jo
Tappat glasögon eller linser: nej
Haft sex på första dejten: ja
Krossat någons hjärta: ja tyvärr
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: Jajomen!
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: till och från
Mirakel: Nja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Himlen: Nej
Tomten:Nej
Att kyssas på första dejten: Ja
Änglar: nja

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: snus! :p
Vad vet inte så många om dig?: vettefan!


6 Januari 2011

Jaha, igår var vi chaufför till Edvin.. Alltid lika kul =) eller nästan iaf.. men igår var de en av dom gånger som man aldrig kommer att glömma! =D
Och idag har de inte blivit många knop, plockat lite och sen bara tagit de lugnt!
Skönt de me..

Nu blir de väl att kolla nå tre kronor på datan så man somnar, och slipper fundera! :)
Men funderingarna har iaf börjat ge me sig liksom förkylningen också.. :p
haha!

Nå men ha de bäst! =)


/ S

......

Att tycka om nån så sjukt mycket, och man vet att man aldrig kommer få personen i fråga är nog det svåraste som finns!

3 Januari 2011

Så underbart perfekt dag idag alltså! :)
Varit och slösat en stor summa pengar i Luleå, nu är de bara vänta tills resten av pengarna kommer in, då blir de att slösa lite på ikea också, och spara till big power meet! ;D
Just nu har jag fixat i rummet lite, men ändå är allt upp och ner, haha! Och så får vi ju inte glömma att jag lyssnar på helloween också <33

haha men nu ska jag se lite tre kronor och chilla järnet! :)
Puuuuuss! :)


/ S

RSS 2.0